Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Καπνιστό Φτερά Maple Bourbon Συνταγή



Δώστε μια ειδική γεύση σε αυτές τις καπνιστές συνταγή φτερούγας Maple Bourbon. Χρησιμοποιήστε δεντρολίβανο, σιρόπι σφενδάμου και ουίσκι για να τα μαριώσετε. Και, φυσικά, καπνίστε με bisquettes Maple.

Ingredients

2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου

Σάλτσα:

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο ή ψιλοκομμένο κρεμμύδι

½ φλιτζάνι ουίσκι bourbon

¾ Φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας

2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Preparation

Λιώστε το βούτυρο σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει διάφανο.

Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα.

Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει, 5-10 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 250°F με μπισκότα με γεύση σφενδάμου.

Ρίχνουμε φτερά με το μισό γλάσο και το βάζουμε σε ένα ταψί αλουμινίου.

Καπνίστε μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F, περίπου 2 ώρες.

Αφαιρέστε από το καπνιστό και ρίξτε μέσα το υπόλοιπο γλάσο.

Συνταγή: Lena Clayton