Smoked bacon wrapped chicken in a bowl

Καπνισμένο σφενδάμι Κοτόπουλο τυλιγμένο μπέικον Συνταγή



Μια απλή συνταγή δύο συστατικών που είναι απολύτως νόστιμη και πέρα ​​από εύκολη. Μια μεγάλη συνταγή για έναν αρχάριο, ή κάτι που πρέπει να προσθέσετε όταν καπνίζετε με ξύλο σφενδάμου ήδη.

Ingredients

4 Στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα

12-16 φέτες μπέικον σφενδάμου

Μπισκότα με γεύση Bradley – σφενδάμι

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 250°F με μπισκότα σφενδάμου.

Τυλίξτε κάθε στήθος κοτόπουλου με 3-4 λωρίδες μπέικον και στερεώστε τυχόν χαλαρές άκρες με οδοντογλυφίδες, ιδανικά στο κάτω μέρος.

Τοποθετήστε τα τυλιγμένα στήθη κοτόπουλου στο καπνιστή και καπνίστε μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 160°F, περίπου 3 ώρες.