Καπνισμένο σφενδάμι Κοτόπουλο τυλιγμένο μπέικον Συνταγή
Μια απλή συνταγή δύο συστατικών που είναι απολύτως νόστιμη και πέρα από εύκολη. Μια μεγάλη συνταγή για έναν αρχάριο, ή κάτι που πρέπει να προσθέσετε όταν καπνίζετε με ξύλο σφενδάμου ήδη.
Ingredients
4 Στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα
12-16 φέτες μπέικον σφενδάμου
Μπισκότα με γεύση Bradley – σφενδάμι
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 250°F με μπισκότα σφενδάμου.
Τυλίξτε κάθε στήθος κοτόπουλου με 3-4 λωρίδες μπέικον και στερεώστε τυχόν χαλαρές άκρες με οδοντογλυφίδες, ιδανικά στο κάτω μέρος.
Τοποθετήστε τα τυλιγμένα στήθη κοτόπουλου στο καπνιστή και καπνίστε μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 160°F, περίπου 3 ώρες.