Καπνιστό Ξύλινη πάπια με συνταγή πορτοκαλί σουσάμι μαρινάδα
Έτσι είστε σπίτι από ένα επιτυχημένο ταξίδι κυνηγιού πάπιας και έχετε επιφορτιστεί με το δείπνο για την οικογένεια. Φωτίστε το Bradley και κάντε αυτή τη νόστιμη καπνιστή ξύλινη πάπια με πορτοκαλί σουσάμι μαρινάδα και μια πλευρά του τηγανισμένου ρυζιού!
Ingredients
4 Στήθη πάπιας χωρίς κόκαλα
Ανατολίτικη σάλτσα πορτοκαλιού
1 κουτί τηγανητό ρύζι του θείου Μπεν
½ Τσάντα με κατεψυγμένα μπιζέλια
3 Αυγά
Preparation
Τρίψτε το δέρμα σε 4 στήθη χωρίς κόκαλα και μαρινάρετε όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε ανατολίτικη σάλτσα πορτοκαλιού της επιλογής σας. Εάν γίνει ένεση, μπορείτε να μαρινάρετε για μία ώρα, χρησιμοποιώντας 2-3 oz για το ενέσιμο κρέας. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε 5-8 για ολονύκτια μαρινάρισμα.
Καπνίστε χρησιμοποιώντας μπισκότα Bradley Pacific Blend Bisquttes σε Bradley Smoker για 30-35 λεπτά ή λιγότερο.
Στη συνέχεια, μετακινήστε το σε προθερμασμένο τηγάνι (Μέτριας θερμοκρασίας) σοτάρετε τα μαριναρισμένα στήθη πάπιας ξεκινώντας με το δέρμα προς τα κάτω, μέχρι να σφίξει η σάρκα. Τοποθετούμε το τηγάνι στα 400ºF φούρνο για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει η σάρκα της πάπιας είναι μέτρια σπάνια. Σερβίρουμε με τηγανητό ρύζι.
Τηγανιτό ρύζι
Ετοίμασε 1 κουτί συνοδευτικό με τηγανητό ρύζι του Uncle Ben, σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί. Προσθήκη ½ σακούλα κατεψυγμένα μπιζέλια, ένα φλιτζάνι καρότα σε κύβους ή κύβους και 3 ομελέτα για γεύση.
Δεν έχετε ξύλινη πάπια; Αυτή η συνταγή ταιριάζει υπέροχα με κουνέλι, χοιρινό, γαλοπούλα ή κοτόπουλο.
Απολαμβάνω!