Καπνιστό αλάτι και πιπέρι Φτερούγες κοτόπουλου Συνταγή
Μια πολύ απλή και εύκολη συνταγή. Αυτά τα καπνιστά αλάτι και πτερύγια κοτόπουλου θα δοκιμάσουν καλύτερα αν τα καπνίζετε χρησιμοποιώντας τα premium sage bisquettes μας.
Ingredients
2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
2 κσ αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Μπισκέτες Bradley Flavor - Μπισκότες σφενδάμου ή Premium Sage
Preparation
Εάν θέλετε, κόψτε κάθε φτερούγα κοτόπουλου σε τρεις μερίδες: τυμπανάκι, μεσαίο τμήμα και άκρη. Πετάξτε την άκρη των φτερών και τοποθετήστε τις άλλες μερίδες σε ένα μεγάλο μπολ.
Πασπαλίζουμε τις φτερούγες με αλάτι και πιπέρι για να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F, χρησιμοποιώντας ξύλινα μπισκότα της επιλογής σας. Προτείνουμε μπισκότα Maple ή Premium Sage Bisquettes.
Τοποθετήστε τα φτερά στις σχάρες καπνιστών και καπνίστε για περίπου 2 - 2 ½ ώρες ή μέχρι να ψηθούν.
Αφαιρούμε φτερά από το καπνιστό και σερβίρουμε.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα