Καπνιστό Γαλοπούλα Συνταγή
Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια γιορτή που γλείφει τα δάχτυλα με αυτά τα στοματικά πόδια με σφενδάμι καπνιστών γαλοπούλας. Μετά από ένα γευστικό λουτρό άλμης, αυτά τα τρυφερά και ζουμερά πόδια γαλοπούλας είναι καρυκεύματα με ένα γλυκό τρίψιμο μπάρμπεκιου, καπνιστό με ξύλο μήλου στον καπνιστή Bradley και τελείωσε με ένα πλούσιο παλτό σάλτσας μπάρμπεκιου. Κάθε δάγκωμα είναι ένας χυμώδης συνδυασμός καπνιστών, γλυκών και αλμυρών γεύσεων που θα σας αφήσουν να λαχταράτε περισσότερο.
Ingredients
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές πάπρικα
½ σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
½ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
4 Κομμάτια μεγάλου πάγου
1 φλιτζάνι γλυκιά σάλτσα μπάρμπεκιου
4 πόδια γαλοπούλας
Preparation
Φτιάξτε μια άλμη από αλάτι, μαύρη, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη, σιρόπι σφενδάμου και αφήστε το για 20 λεπτά (φροντίστε να έχουν διαλυθεί όλα).
Ρίξτε την άλμη σε ένα μπολ, ρίξτε λίγο πάγο, να γίνει τόσο ωραία και κρύα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα πόδια της γαλοπούλας σας ακριβώς στην άλμη. Βεβαιωθείτε ότι είναι όλα βυθισμένα πλήρως.
Βάλτε τα μπούτια γαλοπούλας και την άλμη στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις ώρες, αλλά κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.
Τώρα βγάλτε τα μπούτια γαλοπούλας από αυτή την άλμη και καρυκεύστε τα μπούτια της γαλοπούλας με λίγο γλυκό τρίψιμο μπάρμπεκιου.
Ρυθμίστε το καπνιστή Bradley στους 320ºF (160°C) χρησιμοποιώντας ξύλο μηλιάς για να το καπνίσετε.
Μόλις τα μπούτια της γαλοπούλας φτάσουν στους 74°C εσωτερικά, αφαιρέστε τα και βάλτε τα σε λίγη σάλτσα μπάρμπεκιου.
Τοποθετήστε τα ξανά στο Bradley για άλλα δέκα λεπτά, αφήστε τη σάλτσα να γίνει ωραία και να κολλήσει στο κρέας.
Συνταγή από: Μαγειρεύοντας με τη Φωτιά