Smoked turkey sandwich

Καπνιστό Τουρκία Ελβετικό Apple Cranberry και Pecan Συνταγή panini ψητή



Αυτή είναι μια μεγάλη συνταγή για τα υπολείμματα των Ευχαριστιών, όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τόσο πολύ καπνιστό κρέας γαλοπούλας. Ή για μια από αυτές τις πολυάσχολες μέρες, όταν δεν έχετε το χρόνο να πάτε στη σόμπα και να μαγειρέψετε.

Ingredients

2 ψωμάκια (panini, ciabatta ή άλλα)

1½ φλιτζάνι καπνιστό κρέας γαλοπούλας, κομμένο σε φέτες

1 Μήλο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες

⅓ Φλιτζάνι ψιλοκομμένα πεκάν

⅓ Φλιτζάνι αποξηραμένα κράνμπερι

4 φέτες ελβετικό τυρί

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Preparation

Ανοίξτε τα ψωμάκια σε φέτες.

Συναρμολογήστε τα panini βάζοντας στο κάτω ψωμάκι το μήλο, το κρέας γαλοπούλας κομμένο σε φέτες, τα ψιλοκομμένα πεκάν και τα αποξηραμένα cranberries. Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες ελβετικού τυριού και σκεπάζουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού.

Αλείφουμε με λάδι την πρέσα του πανίνι ή το τηγάνι γκριλ και ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Τοποθετήστε τα συναρμολογημένα ψωμάκια σε μια πρέσα πανίνι ή τηγάνι γκριλ και κλείστε το καπάκι. Ζεσταίνουμε μέχρι να ροδίσει και το τυρί να στάζει. Εάν χρησιμοποιείτε τηγάνι γκριλ, αναποδογυρίστε μετά από περίπου 2-3 λεπτά.

Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.

Σημείωση: Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε φέτες ψωμιού για να φτιάξετε ένα νόστιμο σάντουιτς με ψητό τυρί!

Με Στηβ Σίλκα