Καπνιστό Γαλοπούλας Συνταγή
Ως ένας άλλος από τους νέους bloggers για τον Bradley, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε κάποιους πραγματικά ταλαντούχους μάγειρες και συγγραφείς στην εξερεύνηση όλων των θαυμάσιων πραγμάτων που μπορούν να γίνουν με τους καπνιστές Bradley.
Είναι πολύ κίνητρο να συμμετέχετε στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτούς τους θαυμάσιους καπνιστές. Δεν πρόκειται να το παλτό ζάχαρης: Είμαι αρχάριος καπνιστής!
Ingredients
1 Τρεις έως τέσσερις λίβρες γαλοπούλα Λονδίνο ψητό
4 κουταλάκια του γλυκού σπασμένοι κόκκοι πιπεριού (χρησιμοποίησα ένα μείγμα από κόκκους μαύρου και λευκού πιπεριού)
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
4 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη
6 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες
8 κουταλάκια του γλυκού θαλασσινό αλάτι
4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα (η ουγγρική πάπρικα λειτουργεί πολύ καλά)
3 κουταλάκια του γλυκού σπόρους μουστάρδας
2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.
Preparation
Ανακατέψτε και χτυπήστε όλα τα μπαχαρικά μαζί – χρησιμοποίησα ένα μεγάλο, πέτρινο γουδί και γουδοχέρι.
Τρίψτε το μείγμα μπαχαρικών και στις δύο πλευρές του ψησίματος της γαλοπούλας London.
Τοποθετούμε τη γαλοπούλα σε μια γυάλινη κατσαρόλα ή μεγάλο πιάτο, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα
Καπνίστε το μόνο την επόμενη μέρα:
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τη γαλοπούλα από το ψυγείο, την ξεσκεπάζουμε και την αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες
Τρίψτε τη σχάρα καπνιστών με λάδι – χρησιμοποίησα canola
Προθερμαίνουμε το καπνιστή στους 210ºF (Χρησιμοποίησα σφαιρίδια από ξύλο μήλου για αυτή τη συνταγή)
Τοποθετήστε τη γαλοπούλα σε μια λαδωμένη σχάρα και καπνίστε την για τρεις ώρες για μια γαλοπούλα 3 λιβρών, ή μέχρι ένα στιγμιαίο θερμόμετρο να δείξει 140ºF
Αφαιρέστε τη γαλοπούλα από το καπνιστή και αφήστε την να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά.
Για μια αυθεντική, «παστράμι» εμφάνιση, κόψτε σε πολύ λεπτές φέτες σε μακριά κομμάτια.