Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings

Ο Jimmy Kimmel καπνίζει Φτερά βουβάλου Συνταγή



Αυτό είναι σημαντικά διαφορετικό από τη συνταγή του Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings. Χρησιμοποίησα τη μέθοδο μαγειρέματος του και αποδείχθηκε νόστιμο. Μια σημαντική συμβουλή: Μην κάνετε περισσότερα από πέντε κιλά φτερά κάθε φορά.

Ingredients

1 σακούλα (5 λίβρες) φτερούγες κοτόπουλου (γεμίζει 2 ράφια)

Μαρινάδα:

2 φλιτζάνια ντρέσινγκ σαλάτας ιταλικού τύπου

¼½ φλιτζάνια καυτερή σάλτσα

Wing Sauce: (κρατήστε λίγη για βουτιά ή αυξήστε τις ποσότητες)

2 φλιτζάνια σάλτσα μπάρμπεκιου, χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας

¼½ φλιτζάνια ζεστή σάλτσα

Σάλτσα μπλέ τυρί:

16 Oz μπουκάλι σάλτσα ράντσο? το αγαπημένο σας (ο Jimmy προτιμά το Bob's Big Boy Blue Cheese dressing)

2-5 Οζ μπλε τυρί

Preparation

Ανακατέψτε τη ζεστή σάλτσα και το ντρέσινγκ σαλάτας σε ένα μπολ που δεν αντιδρά. Προσαρμόστε τη ζεστή σάλτσα στο ιδιαίτερο γούστο σας.

Βεβαιωθείτε ότι τα φτερά έχουν αποψυχθεί τελείως και στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας. Τοποθετήστε τα φτερά σε πλαστική σακούλα(ες) και ρίξτε αρκετή μαρινάδα για να καλύψουν όλα τα φτερά ομοιόμορφα.

Σημαντικό: απλά προσθέστε αρκετή μαρινάδα για να καλύψετε τα φτερά, μην «πνίξετε» τα φτερά στη μαρινάδα. Προσθέστε τη μαρινάδα σε μικρές ποσότητες και ανακινήστε τη σακούλα μέχρι να καλυφθούν ελαφρά όλα τα φτερά. Τοποθετούμε στο ψυγείο και μαρινάρουμε για 1 με 2 ώρες.

Βγάζουμε τα φτερά από το ψυγείο και τα τοποθετούμε σε σχάρες που έχουμε λαδώσει. Αφήστε να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα. Στο μεταξύ, προθερμάνετε το Bradley σας στους 220°F. Φορτώστε τα φτερά όταν το Bradley σας φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Καπνίστε φτερά, απλώνοντας καπνό για την πρώτη ώρα και 40 λεπτά έως 2 ώρες, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας μπισκότα. Όταν τα φτερά είναι πλήρως καπνισμένα (χρειάζονται περίπου 2½ ώρες – οι χυμοί θα τρέξουν καθαροί όταν τρυπηθούν), μεταφέρετέ τους σε μια ζεστή σχάρα και ψήστε για επιπλέον 4-6 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά. Αυτό τα κάνει τραγανά και τα σημάδια από τη σχάρα φαίνονται πάντα ορεκτικά.

Ενώ τα φτερά καπνίζουν, ανακατέψτε την καυτή σάλτσα και την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου σε ένα μπολ που δεν αντιδρά. Προσαρμόστε τη ζεστή σάλτσα στο ιδιαίτερο γούστο σας. Αφού ψήσετε τις φτερούγες, τοποθετήστε τις σε ένα μεγάλο μπολ που δεν αντιδρά. Προσθέστε όση ή λίγη σάλτσα θέλετε και ανακατέψτε τα φτερά μέχρι να επικαλυφθούν όλα ομοιόμορφα.

Για τη σάλτσα ντιπ Blue Cheese: ανακατέψτε το ντρέσινγκ σε στυλ ράντσο με το θρυμματισμένο μπλε τυρί. Προσαρμόστε την ποσότητα του μπλε τυριού στο ιδιαίτερο γούστο σας.

Φάτε – Επαναλάβετε κάθε Σαββατοκύριακο