Πικάντικο καπνιστό Κλαμπ Caveman Συνταγή
Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα για τα drumsticks. Πρώτον, δεν είναι ακριβά, είναι εύκολο να καπνίσουν και πολλά είδη ξύλου μαζί τους. Το Oak και το Hickory είναι τα αγαπημένα μου. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς μαγειρεμένα. Ένα θερμόμετρο κρέατος θα εξασφαλίσει ότι το κρέας θα φτάσει σε μια ασφαλή εσωτερική θερμοκρασία πριν από την εξυπηρέτηση.
Ingredients
⅓ Φλιτζάνι σάλτσα sriracha
3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
Χυμός από 2 λάιμ
12 μπαστούνια κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
12 φέτες μπέικον
Preparation
Ανακατεύουμε μαζί τη σριράτσα, την καστανή ζάχαρη και τον χυμό λάιμ σε ένα μπολ.
Ρίξτε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο μείγμα σριράτσα και λάιμ.
Τυλίξτε κάθε μπαστούνι με μια φέτα μπέικον και τοποθετήστε το σε μια σχάρα καπνιστών.
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου Bradley της επιλογής σας (το κρίκο ή η βελανιδιά λειτουργεί πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 275ºF.
Τοποθετήστε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165ºF, περίπου 3 ώρες.
Με Στηβ Σίλκα