Grilled Buffalo Chicken Meatballs

Ψημένο Κοτόπουλο βουβάλου Ελλινάτες



Μάθετε πώς να φτιάχνετε νόστιμα κεραμίδια κοτόπουλου βουβάλου από το μηδέν.

Ingredients

 1 λίτρο αλεσμένο κοτόπουλο

1 φλιτζάνι ψίχα ψωμιού Panko

1 Αυγό

2 κουταλιές της σούπας Buffalo Rub

1 φλιτζάνι μπλε τυρί

¼ Φλιτζάνι σάλτσα με φτερούγες βουβάλου

Κρεμμύδια για γαρνίρισμα

Preparation

Ανακατεύουμε κιμά κοτόπουλο, αυγό, ½ φλιτζάνι μπλε τυρί και τρίψτε το βουβάλι και μετά αρχίστε να προσθέτετε ψίχα ψωμιού σιγά σιγά μέχρι η υφή να μην είναι πλέον κολλώδης και να σχηματιστεί μια μπάλα εύκολα.

Πλάθουμε μπαλάκια και πασπαλίζουμε εξωτερικά λίγο ακόμα βουβαλίσιο τρίψιμο.

Τοποθετήστε τις μπάλες κοτόπουλου στη σχάρα ή στο καπνιστή στους 300°F-350°F (148,9ºC-176,7ºΓ) και μαγειρέψτε το μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165°F (73,9ºΝΤΟ).

Αφαιρέστε από το γκριλ ή το καπνιστή σας και περιχύστε με σάλτσα από φτερούγες βουβάλου, κρατημένο μπλε τυρί και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Συνταγή: Jacob Parmentier