Bradley Herb καρυκεύματα Στήθος γαλοπούλας
Το νέο Bradley Herb Seascing είναι ιδανικό για όλα τα πουλερικά σας άλμη! Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί το βότανο καρυκεύματα δύο φορές στο μαγείρεμα, για να προσθέσει αυτή την επιπλέον γεύση που όλοι πρόκειται να μιλήσουν! Το κάπνισμα στήθος της γαλοπούλας θα κάνει σίγουρα μια εμφάνιση στο τραπέζι σας σύντομα!
Ingredients
1 Στήθος γαλοπούλας με δέρμα ανοιχτό
Για την άλμη:
3 κουταλιές της σούπας καρυκεύματα με βότανα Bradley
1 Πορτοκάλι - μισό
1 Μήλο - χοντροκομμένη μπριζόλα
10 κόκκους πιπεριού
4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι
4 φλιτζάνια νερό
Για το κάπνισμα:
4 κουταλιές της σούπας αλατισμένο βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας καρυκεύματα με βότανα Bradley
1 σκελίδα σκόρδο - ψιλοί κύβοι
Preparation
Ξεκινήστε προσθέτοντας όλα τα υλικά άλμης σε μια κατσαρόλα και αφήστε να σιγοβράσει, αφήνοντας το αλάτι και τη ζάχαρη να διαλυθούν. Μόλις συμβεί αυτό, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε να το επιταχύνετε, προσθέστε ένα μάτσο παγάκια και αυτό θα ρίξει τη θερμοκρασία πιο γρήγορα. Μόλις η άλμη πέσει σε πιο δροσερή θερμοκρασία, προσθέστε το στήθος γαλοπούλας σας σε μια σακούλα με φερμουάρ διπλής κλειδαριάς και συμπληρώστε την με άλμη. Κλείνουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες έως 24 ώρες.
Μόλις συμπληρωθεί ο χρόνος άλμης, αφαιρέστε το στήθος γαλοπούλας από τη σακούλα και ξεπλύνετε για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα άλμης πάνω του. Αφήστε το να ξεκουραστεί στον πάγκο για 40-50 λεπτά για να επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου. Όσο συμβαίνει αυτό, ανακατέψτε το μείγμα βουτύρου σε ένα μπολ. Απλώστε το μείγμα βουτύρου στο στήθος γαλοπούλας πάνω από την πλευρά του δέρματος.
Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 275ºF (135ºΓ) χρησιμοποιώντας μπισκότα μήλου. Μόλις έρθει σε θερμοκρασία, προσθέστε το στήθος γαλοπούλας σας στο καπνιστή και αφήστε το να ψηθεί για 90 λεπτά. Η διαδικασία μαγειρέματος θα μπορούσε να διαρκέσει λιγότερο, ανάλογα με το μέγεθος του στήθους. Το Brining επιταχύνει λίγο το χρόνο μαγειρέματος, γι' αυτό χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο για να ελέγξετε τις εσωτερικές θερμοκρασίες σας. Ψάχνουμε για 165ºF (74ºΓ) για τον τερματισμό εδώ. Αφαιρέστε από τον καπνιστή όταν επιτευχθεί η εσωτερική θερμοκρασία και αφήστε το να ακουμπήσει σε μια αυλακωτή σανίδα κοπής για να πιάσει όλους τους χυμούς. Κόψτε λεπτές φέτες και απολαύστε το πιο ζουμερό πουλί που είχατε ποτέ!
Απολαμβάνω!
Συνταγή από: Κόρι Γουόλμπι