Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine alfredo με Καπνιστό κοτόπουλο Και τα μπιζέλια



Χρησιμοποιήστε το ξύλο σας για να καπνίσετε τα στήθη κοτόπουλου. Μετά από αυτό, αυτή η συνταγή alfredo fettuccine δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να προετοιμαστεί. Είναι το πιο βασικό και πιο νόστιμο πιάτο για προετοιμασία.

Ingredients

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1/4 φλιτζάνι βούτυρο

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1/2 τούβλο τυρί κρέμα

1/3 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα

1 φλιτζάνι μισή μισή κρέμα

1 φλιτζάνι μπιζέλια κατεψυγμένα

5-6 φλιτζάνια μαγειρεμένα ζυμαρικά fettuccine

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Preparation

Ανακατεύουμε μαζί το αλάτι, το σκόρδο σε σκόνη, τη ρίγανη και το μαύρο πιπέρι. Τρίψτε όλο το στήθος κοτόπουλου. Τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250 F χρησιμοποιώντας ξύλινα μπισκότα της επιλογής σας.

Καπνίστε το κοτόπουλο μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 165 F. Κόψτε το

Στήθη κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια (περίπου 1/2 – 1 ίντσα σε κύβους).

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το σκόρδο. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά.

Ανακατεύουμε τα τυριά και την κρέμα. Το τυρί κρέμα θα λιώσει και θα αναμειχθεί στην κρέμα δημιουργώντας μια λεία σάλτσα.

Προσθέστε τον κατεψυγμένο αρακά και αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει, λίγο κάτω από το σημείο βρασμού, για άλλα 5 λεπτά.

Προσθέστε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά, το στήθος κοτόπουλου σε κύβους και τον μαϊντανό. Σερβίρισμα.