Καπνιστό Μανιτάρια
Τα καπάκια των καπνιστών μανιταριών είναι μια εύκολη συνταγή και θα προσθέσει κομψότητα σε οποιοδήποτε γεύμα. Καπνισμένα μανιτάρια γεμισμένα με καπνιστό λουκάνικο, τι θα μπορούσε να πάει στραβά;
Ingredients
12 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους, αφαιρέθηκαν τα κοτσάνια
2-3 ιταλικά λουκάνικα (διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των μανιταριών και των λουκάνικων)
12 κύβοι πολύ παλιού τσένταρ (κύβοι ½ ίντσας)
¼ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μήλο, Κεράσι, Σφενδάμι
Preparation
Στύψτε το ωμό κρέας λουκάνικου από τα περιβλήματα. Πιέστε λίγο κρέας λουκάνικου σε κάθε ένα από τα καπάκια των μανιταριών.
Πιέστε έναν κύβο από πολύ παλιό τσένταρ στο κρέας του λουκάνικου σε κάθε καπάκι μανιταριού.
Αλείφουμε με σάλτσα BBQ.
Τοποθετήστε το καπάκι μανιταριού σε μια σχάρα Bradley Smoker.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας (μήλο, κεράσι ή σφενδάμι λειτουργούν τέλεια).
Καπνίζετε τα καπάκια των μανιταριών για 2-3 ώρες.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now