How to Smoke Slaw

Πώς να καπνίζετε Λαχανοσαλάτα



Αυτό είναι καπνιστό slaw κάνει ένα νόστιμο πλάι πιάτο για τραβηγμένα σάντουιτς χοιρινού κρέατος, στήθος, cheesesteak ή οποιοδήποτε πιάτο που θα σερβίρετε με coleslaw. Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά η γεύση του λάχανου καπνίζεται με μπέικον, κρεμμύδια, σάλτσα μπάρμπεκιου και βούτυρο θα εντυπωσιάσει όλους! Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι συνήθιζα να φτιάξω το τραβηγμένο χοιρινό, το στήθος, τον σολομό, τους καπνιστές παχουλές, τις πλευρές και τα σνακ αυτό το μήνα.

Ingredients

1 μεγάλο κεφάλι κόκκινο λάχανο

1 μέτριο λευκό κρεμμύδι

4 φέτες παχύρρευστο καπνιστό μπέικον

1 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου, χωρισμένη

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

½ φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου

Preparation

Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο κεφάλι λάχανου και κόψτε προσεκτικά τον πυρήνα. Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι ή ένα μικρό μαχαίρι κουζίνας για να κόψετε γύρω από το κέντρο έτσι ώστε να έχετε μια κοιλότητα περίπου 3 ίντσες σε διάμετρο που απέχει περίπου μια ίντσα πριν από το κάτω μέρος του λάχανου.

Τυλίξτε το κάτω μέρος με αλουμινόχαρτο για να μην στάζει τίποτα όταν προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.

Κόβουμε ένα μέτριο κρεμμύδι.

Μαγειρέψτε 4 φέτες καπνιστό μπέικον σε ένα τηγάνι και είναι τραγανό. Στη συνέχεια τα αφαιρούμε και τα θρυμματίζουμε.

Κρατήστε 2 κουταλιές της σούπας λίπος μπέικον.

Τηγανίζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους στο λίπος του μπέικον μέχρι να γίνει διάφανο. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου 5 λεπτά σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέστε το θρυμματισμένο μπέικον ξανά στο τηγάνι.

Ανακατέψτε ½ φλιτζάνι από την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου.

Όταν αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, ρίξτε το όλο στην κοιλότητα του λάχανου, γεμίζοντας το.

Το βάζουμε σε δίσκο στο καπνιστή για 2 ώρες στους 225ºF/107°C.

Αλείψτε το με σάλτσα μπάρμπεκιου κάθε 30 λεπτά.

Μετά από 2 ώρες, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 350ºF/176°C.

Παίρνουμε το λάχανο και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, από κάτω προς τα πάνω, αφήνοντας ένα κενό από πάνω

Λιώστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα.

Ρίξτε προσεκτικά ½ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου και το λιωμένο βούτυρο στην κοιλότητα του λάχανου.

Καλύψτε την κοιλότητα με λίγο αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια ψήστε το για άλλες 2 ώρες.

Βγάζετε το λάχανο και το τοποθετείτε σε ταψί 9Χ13 ιντσών.

Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο. Το λάχανο θα είναι πολύ τρυφερό.

Κόψτε το λάχανο με ένα ψαλίδι κουζίνας ή μαχαίρι.

*Σερβίρετε ζεστό ή κρύο.*

*Κάντε το πικάντικο και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή σάλτσα στη σάλτσα BBQ.*

Συνταγή από: Ο Marc's on the Grill