How to Make Smoked Tomato Appetizer

Πώς να κάνετε καπνιστό Ορεκτικό ντομάτας



Σε αυτό το βίντεο, ο Joe καπνίζει μερικές ντομάτες και τις μετατρέπει σε ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό καπνιστό ντομάτα.

Ingredients

8 ντομάτες

1 Μικρό κρεμμύδι σε κυβάκια

4 σκελίδες σκόρδο

Αλατοπίπερο

Θυμάρι

Βαλσάμικο ξύδι

Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Preparation

Με ένα μαχαίρι βγάζουμε τον πυρήνα της ντομάτας.

Μόλις βγάλετε τον πυρήνα, κόψτε κάθε ντομάτα στα τέσσερα και προχωρήστε στο να αφαιρέσετε τους σπόρους από τις ντομάτες.

Βάλτε τις ντομάτες σας σε μια σχάρα και πασπαλίστε τις με αλάτι kosher και πιπέρι.

Μόλις οι ντομάτες σας μπουν στο καπνιστή, βάλτε τη θερμοκρασία στους 250ºF (121ºC), βάλτε το χρόνο μαγειρέματος για 1 ώρα και 30 λεπτά και το χρόνο καπνίσματος για 1 ώρα. Προσθέστε τέσσερις μπισκότες hickory στο κάτω μέρος.

Όσο καπνίζουν οι ντομάτες, ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το θυμάρι σε κυβάκια.

Μόλις το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το θυμάρι σας δώσουν ένα χρυσοκάστανο χρώμα, σβήστε το τηγάνι σας.

Αφού καπνιστούν οι ντομάτες σας, τις βγάζετε και τις κάνετε πουρέ σε έναν πολυκόφτη. Προσθέστε βαλσάμικο όταν οι ντομάτες έχουν πολτοποιηθεί.

Ανακατέψτε τις πολτοποιημένες ντομάτες σας με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι στο τηγάνι και προσθέστε άλλα δύο κομμάτια θυμάρι.

Αφήστε το μείγμα ντομάτα, σκόρδο, κρεμμύδι και θυμάρι να συνεχίσει να σιγοβράζει στο τηγάνι για 30 λεπτά.

Αφού περάσουν 30 λεπτά, μπορείτε να απολαύσετε τις ντομάτες σας σε κράκερ ή μόνες τους!

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now