Πώς να φτιάξετε αλάτι-κρούστε Ψημένες πατάτες
Μπορεί να είναι βασικό, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο! Ένα απλό και εύκολο στη δημιουργία πιάτο που είναι τραγανό στο εξωτερικό και χνουδωτό στο εσωτερικό.
Ingredients
6 πατάτες ρουσέτ
1 κουταλιά της σούπας αλάτι kosher
3 κουταλιές της σούπας λάδι κανόλα
Βούτυρο
Κομμάτια μπέικον
Preparation
Προσθέστε τις προηγουμένως καθαρισμένες και κομμένες πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ και αλείψτε τις με λάδι κανόλας. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε πολύ το αλάτι.
Ρυθμίστε το καπνιστή σας στους 320°F (160°C) και προθερμάνετε το για 15 λεπτά.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη σχάρα και τις καπνίζουμε για 60-75 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν στη μέση (δοκιμάζουμε με ένα πιρούνι). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή.
Σερβίρετε με τα αγαπημένα σας toppings. Σας προτείνουμε κομμάτια βουτύρου και μπέικον!
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now