How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers
These smoked jalapeño poppers are the ideal appetizers for a game day!
Ingredients
12 Μεσαία jalapeños
8 ουγγιές τυρί κρέμα - μαλακωμένο
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ
12 φέτες μπέικον - κόβω στην μέση
Αλάτι Kosher και μαύρο πιπέρι
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 180°F (82°C).
Κόψτε τα jalapeños στη μέση κατά μήκος και ξύστε τυχόν σπόρους με ένα μικρό κουτάλι.
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το τυρί τσένταρ και αλατοπίπερο για γεύση.
Γεμίστε κάθε μισό jalapeño με αυτό το μείγμα. Τυλίξτε το καθένα με μια μισή φέτα μπέικον, στερεώνοντας με μια οδοντογλυφίδα. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί.
Κάπνισε τα jalapeños για 30 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή.
Αφαιρέστε τα από το καπνιστή, θα τελειώσετε τη συνταγή στο γκριλ. Προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 320°F (160°C). Μαγειρέψτε τα poppers μέχρι να ψηθεί το μπέικον στην επιθυμητή ποσότητα, περίπου 30 λεπτά ακόμα. Τα σερβίρετε ζεστά.
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now