Double Smoked Potato

Διπλό καπνιστό Πατάτες Συνταγή



Αυτή η συνταγή διπλών καπνιστών πατάτας είναι κάτι άλλο, λόγω των νόστιμων καπνιστών γευστικών πατάτες που παίρνουν από το κάπνισμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να προετοιμάσετε αυτή τη συνταγή είναι να καπνίζετε/μαγειρεύετε πατάτες για 3 ώρες με τα hickory bisquettes. Γεμίστε τα και πίσω στον καπνιστή για άλλα 30 λεπτά, απλώς για να λιώσει το τυρί.

Ingredients

4 πατάτες ρουσέτ

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι τριμμένο Monterey Jack Cheddar (και λίγο επιπλέον για επικάλυψη)

1-2 κουταλιές της σούπας jalapeños, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους

4 ουγκιές. Τυρί κρέμα, μαλακωμένο

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο, μαλακωμένο

3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες

6 φέτες μπέικον, τηγανητό και θρυμματισμένο

¼ φλιτζάνι βαριά σαντιγί

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Αλάτι πιπέρι

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 240°F με μπισκότα Hickory.

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πατάτες.

Τρίψτε τις πατάτες με ελαιόλαδο.

Καπνίζετε για 3 ώρες σε προθερμασμένο καπνιστή ή μέχρι να μαλακώσει

Κόβουμε τις πατάτες στη μέση.

Αφαιρέστε το εσωτερικό των πατατών από τη φλούδα. Φροντίστε να αφήσετε λίγη από τη σάρκα ώστε να είναι αρκετά στιβαρή για να κρατήσει τη γέμιση.

Πολτοποιούμε τις πατάτες με τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.

Γεμίζουμε με γέμιση τις φλούδες πατάτας και προσθέτουμε λίγο επιπλέον τυρί.

Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις αφήνουμε να καπνίσουν για άλλα 30 λεπτά.

Συνταγή: Lena Clayton

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now