Καπνιστό Αγκινάρες Συνταγή
Αυτές οι καπνιστές αγκινάρες είναι υπέροχα από μόνα τους, ή με λίγο βότανο Mayo. Συνδυάζονται επίσης καλά με το χοιρινό.
Ingredients
Περίπου 12-15 κονσέρβες ολόκληρες καρδιές αγκινάρας
2 κουταλιές της σούπας το αγαπημένο σας καρύκευμα (χρησιμοποίησα μείγμα Cajun με λίγο πρόσθετο καγιέν για περισσότερη ζέστη!)
Μπισκετάκια Hickory Smoker Bradley
Preparation
Προετοιμάστε τον καπνιστή για κρύο κάπνισμα με μπισκότα Hickory.
Κόψτε τις καρδιές αγκινάρας στη μέση.
Ρίξτε το μείγμα μπαχαρικών που θέλετε ή λίγο αλάτι και πιπέρι.
Απλώστε ομοιόμορφα τις αγκινάρες σε μια σχάρα καπνιστών ή τοποθετήστε τις σε ένα Magic Mat στη σχάρα.
Κρύος καπνός για 2 ώρες.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now