smoked zucchini rolls

Καπνισμένο ricotta γεμιστό Κυλίνδρους κολοκυθάκια Συνταγή



Εύκολο, υγιές και νόστιμο. Αυτές οι τρεις λέξεις δεν συναντώνται τόσο εύκολα όταν μιλάμε για μια συνταγή. Αλλά απλά δοκιμάστε αυτό το ricotta γεμιστό κολοκυθάκι και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Ingredients

2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους

1 φλιτζάνι ρικότα

Ξύσμα από ένα λεμόνι

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο/ξηρό άνηθο

Αλάτι πιπέρι

Preparation

Ξυρίστε τις κατά μήκος φέτες από τα κολοκυθάκια χρησιμοποιώντας ένα μαντολίνο ή (αν, όπως εγώ, δεν έχετε μαντολίνο λόγω ενός ατυχούς περιστατικού που περιλαμβάνει μια βαριά κατσαρόλα και έναν νεροχύτη γεμάτο πιάτα) έναν αποφλοιωτή λαχανικών.

Ανακατεύουμε μαζί τη ρικότα, το ξύσμα λεμονιού, τον άνηθο και το S&P.

Χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια (ή μόνο με τα χέρια σας) σχηματίστε μια μικρή μπάλα από το μείγμα της ρικότα και τοποθετήστε τη στη μία άκρη μιας λωρίδας κολοκυθιού.

Τυλίξτε τη μπάλα του μείγματος ρικότα στο μήκος της λωρίδας κολοκυθιού.

Σουβλάκι με λαβή αν το ρολό δεν θα μείνει ρολό.

Τοποθετούμε τα ρολά σε ένα δίσκο αλουμινίου με την όψη προς τα πάνω (δηλαδή, από την άποψή σας, η γέμιση είναι στο κέντρο και τα κολοκυθάκια περιμετρικά)

Ρολλά καπνού για μία ώρα στους 200°F με μπισκότα χικαριού.

Αποσύρετε από το καπνιστό και σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ

Της Λένας Κλέιτον

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now