Καπνισμένο καραμέλα στυλ Βοστώνης-"Ized" Ψητά φασόλια Συνταγή
Για χρόνια χρησιμοποιώ για να φτιάξω τα φασόλια της Βοστώνης με σκληρό τρόπο. Ξέρεις τι εννοώ. Περνώντας από τα αποξηραμένα φασόλια που αναζητούν μικρές πέτρες και κακά φασόλια. Τότε υπήρξε αυτό κατά τη διάρκεια της νύχτας κ.λπ.
Μια μέρα, βρήκα ένα εμπορικό σήμα ψημένων φασολιών που ένιωθα ότι θα μπορούσα να δουλέψω. Τώρα έχω δύο συνταγές για αυτούς τους τύπους φασολιών. Το ένα είναι ένα βαρύτερο μη καπνιστό καραμέλα της Βοστώνης-"Ized" Bean. Το άλλο είναι ελαφρύτερο, αλλά είναι "καπνιστό". Η κατωτέρω συνταγή είναι για το καπνιστό/ ελαφρύτερο φασόλι.
Εάν βρίσκεστε σε φασόλια BBQ στυλ Texas, τότε αυτά δεν είναι για σας.
Αυτό το φασόλι θα έχει μια ελαφριά γεύση καπνού. Κάτι σαν μια γλυκιά μικρή προφορά. Πριν από χρόνια έκανα 50 γαλόνια για ένα εξωτερικό γάμο. Δεν υπήρχε ένα καλό γαλόνι για να πάρει σπίτι.
Απολαμβάνω!
Παλιά
Ingredients
1 Φλιτζάνι συσκευασμένη σκούρα καστανή ζάχαρη
6 Οζ μελάσα
Σιρόπι σφενδάμου 4 Oz – κεχριμπάρι
56 Oz bush παλιού στυλ αυθεντικά φασόλια φούρνου
1 κουταλιά της σούπας κίτρινη μουστάρδα
2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ξερή
1 λίβρα ποιοτικό μπέικον
1 Κρεμμύδι καλού μεγέθους. Κίτρινο ή λευκό - ΟΧΙ ΓΛΥΚΟ Κρεμμύδι
Preparation
Παίρνετε περίπου το 60% του κιλού μπέικον μαζί με το κρεμμύδι που καθαρίζετε και κόβετε σε 6 κομμάτια.
Τοποθετήστε τα στο καπνιστή σας και καπνίστε με Maple για 2 ώρες. Θερμοκρασία κουτιού 225°F.
Κόβουμε σε φέτες το καπνιστό μπέικον και το κρεμμύδι σε μέγεθος μπουκιάς.
Προσθέστε όλα τα άλλα συστατικά.
Ανακατέψτε μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η καστανή ζάχαρη έχει διαλυθεί τελείως και το χρώμα είναι ομοιόμορφο.
Παίρνουμε το υπόλοιπο (μη καπνιστό) μπέικον και σκεπάζουμε την κορυφή των φασολιών.
Τοποθετήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 350 °F. Ψήνουμε για 1 με 1½ ώρες.
Ανακατέψτε τα φασόλια σας. Ανακατέψτε τα καλά. Εδώ μπορείτε να το χάσετε με το υπερβολικό μαγείρεμα των φασολιών. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχετε ένα ξεραμένο με καραμέλα φασόλι.
Κάθε 15 λεπτά, ανακατεύετε ξανά τα φασόλια, αλλά θα «δοκιμάζετε» και τη σάλτσα κάθε 15 λεπτά:
Αφαιρούμε λίγη από τη σάλτσα και τη βάζουμε σε ένα γυάλινο μπολ αφήνοντάς την να κρυώσει.
Απλώστε το στις πλευρές του μπολ, γυρίστε το μπολ στο πλάι και, αν η σάλτσα δεν εξαντληθεί, τότε τα φασόλια σας έχουν τελειώσει.
Σφεντάμι
Ξύλο
Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.
Shop Now