Stuffed and Smoked Mushroom Caps Recipe

Γεμιστό και καπνιστό Μανιτάρια Συνταγή



Ψάχνετε για ένα νόστιμο και υγιές ορεκτικό; Η συνταγή μας με γεμιστό και καπνιστό μανιτάρι διαθέτει τρυφερά μανιτάρια γεμάτα με ένα νόστιμο μείγμα τυριού και στη συνέχεια αργή καπνιστή για μια καπνιστή, ικανοποιητική γεύση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Ingredients

Μανιτάρια - αφαιρέθηκαν οι μίσχοι

Καπνιστό σκόρδο:

1 μεγάλο κεφάλι σκόρδο

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Preparation

Μανιτάρια:

1. Προθερμάνετε το καπνιστή στους 320ºF (160ºC). Ψιλοκόβουμε τα μισά στελέχη

2. Συνδυάστε τα ψιλοκομμένα κοτσάνια μανιταριών, το μείγμα γέμισης, το τυρί, το βούτυρο και το κρεμμύδι σε ένα μπολ.

3. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.

4. Ρίξτε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μανιταριών σε κάθε καπάκι μανιταριού.

5. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί χωρίς λαδόκολλα.

6. Καπνίζετε για 12 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθεί τελείως. Τα σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστά.

Καπνιστό σκόρδο:

1. Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225ºF (107ºC).

2. Κόψτε την κορυφή από το κεφάλι του σκόρδου, τοποθετήστε το σε ένα δίσκο στο καπνιστή σας και περιχύστε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο πάνω από το σκόρδο

3. Τοποθετήστε το σκόρδο στο καπνιστή για 45 λεπτά. Όταν το σκόρδο είναι μαλακό και καφέ, είναι έτοιμο.

4. Αφήστε το σκόρδο να κρυώσει και μετά αφαιρέστε το μισό ως συστατικό μιας συνταγής. Είναι επίσης πολύ καλό να το ανακατεύετε με αλάτι και να το αλείφετε σε λίγο ψωμί με κρούστα.

Συνταγή από: Ο Marc's on the Grill