Bacon-Wrapped Smoked Corn on the Cob Recipe
Summer is just around the corner. Enjoy the warmer days and try this Bacon-Wrapped Smoked Corn on the Cob Recipe. They smoke well with many kinds of wood. Choose your favorite.
Ingredients
6 στάχυα - καθαρισμένα από φλοιούς και μετάξι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
12 φέτες μπέικον
Preparation
Κόψτε τα στάχυα στη μέση.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα μπαχαρικά μαζί. Πασπαλίστε το μείγμα μπαχαρικών σε όλο το καλαμπόκι.
Τυλίξτε κάθε μισό στάχυ με μία φέτα μπέικον.
Τοποθετήστε τα τυλιγμένα στάχυα σε σχάρα καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 275ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας.
Καπνίζετε μέχρι να μαλακώσει το καλαμπόκι και να γίνει τραγανό το μπέικον, περίπου 1 ½ ώρα.
Με Στηβ Σίλκα