Ο Jim Beam καπνίζει Μαύρα φασόλια και καλαμπόκι
Ένα υγιές και υπέροχο γεύμα για να σερβίρετε τέσσερα. Το ξύλο ουίσκι ενισχύει τη γεύση και τη μυρωδιά.
Ingredients
1 κιλό μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους
4-6 πιπεριές jalapeno, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
2 κουτιά μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
2 κουτάκια καλαμπόκι, στραγγισμένα
1 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 1/2 φλιτζάνια κέτσαπ
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
1/4 φλιτζάνι μπέρμπον Jim Beam
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλάκια του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1/2 κγ μαύρο πιπέρι
Preparation
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να ψηθεί και να αρχίσει να τραγανίζει. Στραγγίζουμε περίπου το μισό λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές jalapeno. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και οι πιπεριές. Αφήνω στην άκρη.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250-275 F χρησιμοποιώντας ξύλινες μπισκότες Jim Beam.
Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε το μείγμα μπέικον, κρεμμυδιού και πιπεριάς jalapeno. Απλώστε σε ένα μεγάλο ταψί για λαζάνια ή άλλο δίσκο που μπορεί να μπει στο καπνιστή.
Τοποθετήστε το τηγάνι για λαζάνια σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε τη σχάρα στο καπνιστή Bradley. Καπνίστε για περίπου 3 ώρες. Η σάλτσα πρέπει να αρχίσει να πήζει λίγο και να βγάζει υπέροχο άρωμα. Ανακατεύουμε μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του καπνίσματος.
Ουίσκι
Δρυς
Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο. Ταιριάζει με κόκκινο κρέας, χοιρινό, ψάρι (κυρίως σολομό) και βαρύ κυνήγι.
Shop Now