Reversed Seared Smoked Picanha Roast Recipe

Αντιστρέφεται καπνιστό καπνιστό Ψητό picanha Συνταγή



Το Picanha είναι η πιο δημοφιλής περικοπή κρέατος από τη Βραζιλία. Στη Βόρεια Αμερική γνωστή ως κορυφαίο καπάκι Sirloin ή Rump (ζητήστε πάντα από το Buked σας να κρατήσετε το παχύ καπάκι λίπους σε αυτό). Μία από τις καλύτερες περικοπές μπριζόλας που μπορείτε να φτιάξετε, ζουμερό και σούπερ γευστικό, θα είναι σίγουρο ένα πώμα πάρτι!
Πηγαίνετε απλά στο καρύκευμα, οπότε δεν υπερβείτε τη γεύση του κρέατος, πιστέψτε με, θα είναι απίστευτο.

Ingredients

Αλάτι kosher

Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Με όλο το ψητό/κομμένο, δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία, αλατοπιπερώνετε όλες τις πλευρές με αλάτι kosher και αλεσμένο πιπέρι, ώστε να καλυφθεί εντελώς.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 250ºF (121°C), τοποθετήστε το στις σχάρες με το καπάκι λίπους προς τα πάνω και καπνίστε το με ξύλο Hickory ή Apple μέχρι να φτάσει στην εσωτερική θερμοκρασία στους 120ºF (49°C).

Το βγάζουμε από το καπνιστή και στην προθερμασμένη σχάρα τοποθετούμε όλο το ψητό με το καπάκι του λίπους κάτω για να πάρει ένα όμορφο χρώμα. Γυρίστε το από την άλλη πλευρά μέχρι να φτάσετε στην εσωτερική θερμοκρασία των 130ºF για να φτάσετε σε ένα τέλειο μέσο σπάνιο.

Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά για να μείνουν οι χυμοί μέσα και να τελειώσετε το μαγείρεμα. Κόψτε το ενάντια στους κόκκους για να σχηματίσετε τις μπριζόλες σας (όταν το κόβετε σε μικρά κομμάτια θα είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από τον κόκκο, ώστε να είναι όσο πιο μαλακό γίνεται).

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now