Γλυκιά και πικάντικη Βοδινό κρέας
Γλυκό & πικάντικο βόειο κρέας σε μια συνταγή καπνιστή Bradley P10.
Ingredients
2 λίβρες ψητό μοσχαρίσιο κρέας Λονδίνου
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
3 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο τζίντζερ
1 φλιτζάνι Sriracha
½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι Kosher
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Dijon
3 κουταλιές της σούπας μέλι
¼ ξίδι ρυζιού
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
5 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
Preparation
Κόψτε το βόειο κρέας σε λωρίδες ¼″.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ ή σακούλα Ziploc.
Προσθέστε τις λωρίδες βοείου κρέατος κομμένες σε φέτες.
Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ για 24 ώρες.
Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε τις λωρίδες βοείου κρέατος από τη μαρινάδα και στεγνώστε τις με χαρτί κουζίνας. Εάν δεν στεγνώσετε ταμποναριστά, ο χρόνος σας στο καπνιστή θα είναι μεγαλύτερος.
Ζεστάνετε το Bradley P10 χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας μπισκότα στους 190ºF.
Τοποθετήστε τις λωρίδες βοείου κρέατος στις σχάρες Bradley Smoker και αφήστε λίγο χώρο ανάμεσα σε κάθε λωρίδα βοείου κρέατος.
Καπνίζετε τις λωρίδες βοείου κρέατος μέχρι να λυγίσετε το σπαστό και να ραγίσει αλλά να μην σπάσει. Για τον μάγειρά μου σήμερα ο συνολικός χρόνος μαγειρέματος ήταν 5,5 ώρες.
Αφαιρέστε από το Bradley, απολαύστε λίγο jerky και διατηρήστε το υπόλοιπο jerky στο ψυγείο.
Συνταγή Από: Armadillo Pepper BBQ