Καπνιστό Μίνι κρέατα
Δώστε μια συστροφή σε αυτό το κλασικό φαγητό άνεσης. Αντί για ένα μεγάλο meatloaf, προετοιμάστε 3 ή 4 μίνι κρεμμύδια και τα βάλτε στον καπνιστή Bradley. Χρησιμοποιήστε το Hickory Bisquettes για μια καλύτερη καπνιστή γεύση
Ingredients
2 κιλά φρέσκο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
½ φλιτζάνι ψητή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
½ φλιτζάνι ψίχα ψωμιού
¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 10%.
1½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
¾ Φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη σάλτσα BBQ.
Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να ζυμώσετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα και να αναμειχθούν καλά.
Πλάθετε το μείγμα του κρέατος σε 3 ή 4 μίνι καρβέλια.
Τοποθετήστε τα μίνι φραντζολάκια στις σχάρες σας και αλείψτε τα με λίγη από τη σάλτσα μπάρμπεκιου.
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το hickory λειτουργεί πολύ καλά).
Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250°F.
Τοποθετήστε τα κρεατοψωμάκια στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 160°F.
Βουρτσίστε την υπόλοιπη σάλτσα BBQ μετά τις πρώτες 2 ώρες καπνίσματος.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now