Smoked T-Bone Steaks with Goat Cheese Butter

Καπνιστό Μπριζόλες T-Bone με βούτυρο κατσικίσιο τυρί



Αυτή η όμορφη μπριζόλα T-Bone είναι εξαιρετικά τρυφερή και θα μπορείτε να δείτε τον χυμό εκεί μετά την ολοκλήρωση αυτής της συνταγής.

Ingredients

2 μπριζόλες T-bone (1,8 λίβρες η καθεμία) πάχους 9,5 ιντσών

Τρίψιμο καφέ με αλάτι πιπέρι (στο βίντεο χρησιμοποιήθηκε το τρίψιμο μοσχαρίσιου κρέατος με πιπέρι Armadillo)

4 Οζ βούτυρο κατσικίσιο τυρί

Μίγμα τρίψιμο:

1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο από το πάνω πράσινο κρεμμύδι

Preparation

Πάρτε και τα δύο κόκαλα των 1,8 λίβρων σας και χρησιμοποιήστε λίγο λίπος πάπιας ως συνδετικό ή χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο εάν δεν έχετε λίπος πάπιας.

Τρίψτε το κρέας στο μείγμα για τρίψιμο και αλατοπιπερώστε το με το τρίψιμο μοσχαρίσιο πιπέρι αρμαντίλο.

Βάλτε τα σε αυτό το επαγγελματικό καπνιστή Bradley P10 για 59 λεπτά στους 225°F (107,2°C) φέρτε το στους 100 (37,8°C)-110°F (43,3°C) βαθμούς

Στη συνέχεια, ψήστε σε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο με βούτυρο κατσικίσιου τυριού.

Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά περίπου.

Κόψτε σε ένα και αν το ψήνετε αρκετά, το βούτυρο θα αρχίσει να λιώνει και θα κόβει ακριβώς πάνω από αυτό το κόκκαλο Τ για να είναι αρκετά τρυφερό και ζουμερό σε μέτρια-σπάνια.

Συνταγή Από: Armadillo Pepper BBQ