Beef Bites

Καπνιστό teriyaki Δαγκώματα βοδινού με τη συνταγή Wasabi Mayo



Αυτά τα καπνιστούν δαγκώματα βοδινού ταιριάζουν απόλυτα καλά με το γευστικό Wasabi Mayo.

Ingredients

3 κιλά ψητό μοσχαρίσιο κρέας (ψαρονέφρι, τσακ, κ.λπ.)

3 κουταλιές της σούπας λάδι

1 φλιτζάνι μαρινάδα τεριγιάκι

3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι

⅓ Φλιτζάνι μέλι

1 κουταλάκι του γλυκού wasabi σκόνη

2 κσ χυμό λεμονιού

⅓ Φλιτζάνι μαγιονέζα

Preparation

Κόψτε το μοσχαρίσιο ψητό από τα περισσότερα λίπη και οποιαδήποτε μεμβράνη. Κόψτε σε κύβους ½ – 1 ίντσας

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το λάδι, τη μαρινάδα teriyaki, τη σάλτσα σόγιας, τις νιφάδες τσίλι και το μέλι. Ρίξτε το κομμένο σε κύβους βόειο κρέας στο μπολ και ρίξτε το έτσι ώστε το βόειο κρέας να καλυφθεί πλήρως με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες. Αν είναι δυνατόν, ανακατέψτε το βόειο κρέας μερικές φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαριναρίσματος.

Τοποθετήστε το βόειο κρέας σε σχάρες καπνιστών. Εάν το βόειο κρέας πέφτει, χρησιμοποιήστε τα σπαστά ράφια ή τα μαγικά χαλάκια.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (μεσκίτα, βελανιδιά, χικορί και πεκάν λειτουργούν τέλεια).

Καπνίζετε το μοσχάρι για 2 – 3 ώρες. Το εξωτερικό του βοείου κρέατος πρέπει να αποκτήσει γλάσο, καθώς η μαρινάδα αρχίζει να καραμελώνει.

Φτιάξτε το wasabi mayo ανακατεύοντας μαζί τη σκόνη wasabi και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τη μαγιονέζα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να ομογενοποιηθεί.

Σερβίρετε το μοσχάρι με το wasabi mayo.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now