Smoked Beef Ribs

Καπνιστό Βοδινό κρέας Παϊδάκια



Καπνισμένες ζεστές και γρήγορες νευρώσεις σε ένα Bradley. Καπνίστε τους σε 300 βαθμούς F (148,9C) για συνολικά 1:30 ώρες. Στη συνέχεια, τα τυλίγαμε με αλουμινόχαρτο και τα έβαλα πίσω στη σχάρα για επιπλέον 30 λεπτά. Τότε τα έβαλα και τα έβαλα πίσω στον καπνιστή για 10 λεπτά για να βοηθήσω αυτή τη σάλτσα να πάρει ωραία και κολλώδη. Το μόνο πράγμα που θα έκανα διαφορετικά είναι η απομάκρυνση της μεμβράνης. Είτε τότε ότι ήταν καπνιστές και πραγματικοί τρυφερές.

Ingredients

1 φλιτζάνι ζάχαρη turbinado

1 κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα

2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι

1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κουρκουμά

2 πλάκες μοσχαρίσια παϊδάκια

Μπισκετάκια Hickory

Preparation

Πάρτε τις δύο πλάκες με παϊδάκια βοείου κρέατος και ρυθμίστε το Bradley στους 300 F (148,9 C) βαθμούς

Καπνίζετε με 5 μπισκότα hickory για δύο ώρες

Μετά από 1 και 1/2 ώρα, προχώρησα και τα τύλιξα με αλουμινόχαρτο και τα άλειψα με σάλτσα μπάρμπεκιου και ομίχλη με νερό

Τοποθετήστε τα ξανά μέσα για άλλα 30 λεπτά, ελέγξτε τα επίπεδα τρυφερότητας

Τοποθετήστε το ξανά στο Bradley για άλλα 10 λεπτά για να ζεσταθούν ξανά τα πλευρά

Συνταγή Από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now