Smoked Roast Beef

Καπνιστό Ψητό βοδινό



Το Armadillo Pepper θα σας δείξει πώς να φτιάξετε καπνιστό βόειο κρέας. Κάνοντας αυτό το σπιτικό ψητό βόειο κρέας στον επαγγελματικό καπνιστή Bradley P10 είναι πολύ πιο οικονομικό από το να αγοράσετε στο παντοπωλείο.

Θα πάρουμε ένα μάτι στρογγυλού ψητού που είναι τέλειο για να φτιάξουμε αυτό το σπιτικό ψητό βόειο κρέας, να το πετύχουμε, να εφαρμόσουμε λίγο καπνό και στη συνέχεια για εκείνο το ωραίο char στο εξωτερικό θα ξεσπάσουμε το πυροβόλο όπλο!

Κάνω σήμερα 250 ° F (ή 121,1 ° C) και θα το χτυπήσω με αυτόν τον καπνό ξύλου mesquite για περίπου μία ώρα τώρα, ενώ αυτό το ψητό βόειο κρέας.

Ingredients

Μάτι 4 κιλών στρογγυλό ψητό μοσχάρι

Αρμαντίλο πιπεριά μοσχαρίσιο τρίψιμο

Preparation

Πάρτε ένα μάτι 4 κιλών στρογγυλό ψητό μοσχάρι και βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο κρέας για να το χρησιμοποιήσετε ως συνδετικό για καρύκευμα.

Αλατοπιπερώνετε χρησιμοποιώντας το μοσχαρίσιο πιπέρι αρμαντίλο. Βαρύστε τα καρυκεύματα μιας και είναι ένα χοντρό κομμάτι μοσχάρι.

Τοποθετήστε το κομμάτι του κρέατος στο Bradley Smoker P10 και κολλήστε το με τον αισθητήρα κρέατος.

Ρυθμίστε στους 250 βαθμούς (121,1 Κελσίου) με μπισκότα μεσκίτ για 1 ώρα.

Στη συνέχεια, βγάλτε το κομμάτι του κρέατος έξω από το καπνιστή και μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε μια χυτοσίδηρο αν θέλετε, αλλά στο βίντεο, χρησιμοποιώ ένα πιστόλι γκριλ για να σκουρύνει το κρέας.

Αναποδογυρίστε το και ψήστε την άλλη πλευρά με το πιστόλι. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 45-55 λεπτά.

Ώρα να το κόψετε σε φέτες και να το απολαύσετε.

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now