Smoked Steak Medallions

Καπνιστό Μπριζόλα Μενταντάρια



Πώς να φτιάξετε καπνιστή μενταγιόν μπριζόλας. Σε αυτό το βίντεο, ο Joe καπνίζει μερικά μενταγιόν καπνιστών μπριζόλας, ένα από τα πιο τρυφερά είδη κρέατος που θα δοκιμάσετε ποτέ. Κολλήστε μέχρι το τέλος για να δείτε πώς αυτό αποδεικνύεται.

Ingredients

Φιλέτο μινιόν

Μπέικον

¼ ίντσας παχύ κομμάτι μπλε τυρί

Κομμάτι αχλαδιού πάχους ¼ ίντσας

Αλας

Μειωμένο βαλσάμικο

Μπισκότα ουίσκι δρυός

Preparation

Πάρτε το μπέικον σας και τυλίξτε το γύρω από το μενταγιόν σας, βεβαιωθείτε ότι οι άκρες του μπέικον επικαλύπτονται.

Χρησιμοποιώντας ένα σουβλάκι, τρυπήστε το μέσα στο μενταγιόν και το μπέικον σας ώστε να κολλήσει μεταξύ τους.

Ρίξτε αλάτι kosher στο μενταγιόν σας στο μπέικον και στις δύο πλευρές. Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 1,5 ώρα.

Μόλις κρυώσουν, τοποθετήστε τα στο καπνιστή σας. Βάλτε τη θερμοκρασία στους 150ºF (65ºC), μαγειρέψτε για 2 ώρες και καπνίστε για 1 ώρα και 40 λεπτά.

Τα βγάζετε από το καπνιστή, τα τοποθετείτε σε σχάρα και τα αφήνετε να ψηθούν για 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Τοποθετούμε από πάνω ένα κομμάτι μπλε τυρί και αχλάδι για 2-3 λεπτά. Περιχύστε το μενταγιόν σας με μειωμένο βαλσάμικο και απολαύστε!

Συνταγή από: Smokin' with Joe - βίντεο

Ουίσκι
Δρυς

Μπισκότα ουίσκι δρυός για Bradley Smokers

Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο. Ταιριάζει με κόκκινο κρέας, χοιρινό, ψάρι (κυρίως σολομό) και βαρύ κυνήγι.

Shop Now