Μπριζόλα Tacos
Μάθετε πώς να φτιάξετε tacos μπριζόλας, ένα μεγάλο καλοκαίρι.
Συμβουλή: Marinade Steak για 48 ώρες χρησιμοποιώντας μια τσάντα κλειδώματος φερμουάρ 1 γαλόνι. Παρακαλώ σιγοβράστε τη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά για να εξασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο αλκοόλ μαγειρεύει έξω.
Ingredients
Tacos:
Φιλέτο φιλέτο 1/16 oz
6 τορτίγιες από αλεύρι
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι baby σπανάκι
½ φλιτζάνι χυμός μήλου
Μαρινάδα:
1 φλιτζάνι κέτσαπ
1 Οζ λευκό ρούμι
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
¼ φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
Preparation
Ανακατεύουμε όλα τα μαριναρισμένα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Αφήστε το να καθίσει για 5 έως 10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε. Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 250ºF (121,1ºC) Τοποθετήστε τη μπριζόλα στο αντικολλητικό χαλάκι, τοποθετήστε τη στη σχάρα και τοποθετήστε τη στο καπνιστή.
Τοποθετήστε το χυμό μήλου σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και πασπαλίστε τις μπριζόλες κάθε 20 λεπτά για να διατηρήσετε το εξωτερικό του κρέατος υγρό.
Ανάψτε το γκριλ σε δυνατή φωτιά για να ψήσετε αντίστροφα τις μύτες της μπριζόλας. Μετά από 50 λεπτά στο καπνιστή, τραβήξτε το καπνιστή και βουτήξτε κάθε κομμάτι στη μαρινάδα πριν το τοποθετήσετε στη σχάρα. Τώρα τοποθετήστε το στη σχάρα και ακούστε το κρέας να τσιτσιρίζει καθώς αγγίζει την καυτή σχάρα και μαγειρέψτε μέχρι τους 165ºF (73,8ºC) (Σχεδόν καλοψημένο).
Χρησιμοποιώντας ένα πανάκι, βρέξτε όλο το πράγμα και τοποθετήστε τις τορτίγιες με αλεύρι στο φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά. Προσθέστε τη μπριζόλα, το σπανάκι και την κρέμα γάλακτος στην τορτίγια με αλεύρι και απολαύστε!
Συνταγή από: Μπράιαν Έντουαρντς