How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast

Πώς να κάνετε αργή καπνιστή Πρωταρχικός Ψητό



Αυτή η συνταγή Prime Rib θα σας κερδίσει! Αργά καπνιστή και καπνιστής στον καπνιστή Bradley.

Ingredients

1 prime rib roast με 4 κόκαλα

5 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

5 κουταλιές της σούπας αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 250°F (121°C) για 15 λεπτά.

Ανακατεύουμε τα υλικά των καρυκευμάτων και καλύπτουμε το κρέας με το μείγμα.

Καπνίστε το prime rib μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 120°F (49°C) για περίπου 4 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα πεκάν. Αφαιρέστε από το καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 15 λεπτά.

Ψήσιμο:

Όσο ξεκουράζεται το ψητό, προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 450°F (232°C). Στη συνέχεια, προσθέστε το prime rib για άλλα 15 λεπτά, αναποδογυρίζοντας μέχρι τη μέση.

Αφαιρέστε το από τον καπνιστή και περιμένετε περίπου 30 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now