Πώς να κάνετε καπνιστό Μπιφτέκι συνταγή
Ετοιμαστείτε να πάρετε τα μπιφτέκια σας στο επόμενο επίπεδο με αυτή τη νόστιμη συνταγή καπνιστών μπιφτέκι! Τα ζουμερά και γευστικά μπιφτέκια εγχύονται με καπνιστή γεύση και καρυκεύματα στην τελειότητα, καθιστώντας τους μια τέλεια απόλαυση για κάθε μπάρμπεκιου ή με τους φίλους και την οικογένεια. Τοποθετήστε τα με τα αγαπημένα σας γαρνιτούρα και απολαύστε!
Ingredients
2 λίβρες μοσχαρίσιος κιμάς
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher
2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
Preparation
Ανακατεύουμε το κρέας με τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε σε 8-10 μπουρεκάκια, πιέζουμε καλά μεταξύ τους.
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 180°F (82°C) και προθερμάνετε το.
Καπνίζετε τα μπιφτέκια για 2 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή.
Σερβίρετε με τα αγαπημένα σας toppings.
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now