How to Make Smoked Meatballs

Πώς να κάνετε καπνιστό Ελλινάτες



Σε αυτό το βίντεο, ο Joe καπνίζει μερικά κεφτεδάκια και τα προσθέτει σε μια νόστιμη σάλτσα σπαγγέτι.

Ingredients

1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κγ πιπέρι

 Κύπελλο ψίχα ψωμιού

 Φλιτζάνι γάλα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μεγάλο αυγό

Για τη σάλτσα:

1 κουταλιά της σούπας λάδι

Κρεμμύδι σε κύβους

4 φλιτζάνια μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Θυμάρι

Oregano

Κουτί 28 oz με ντομάτες σε κύβους

1 κουτί πελτέ ντομάτας

 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κγ πιπέρι

½ φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες

½ κεφάλι σκόρδου

Νερό

Το κρασί είναι προαιρετικό

Preparation

Σε ένα μπολ προσθέστε τον κιμά σας, αλάτι, πιπέρι, την ψίχα ψωμιού, το γάλα, το κρεμμύδι σε κυβάκια και ένα αυγό και ανακατέψτε τα καλά μαζί με τα χέρια σας.

Τυλίξτε με τα χέρια σας το μείγμα μοσχαρίσιου κιμά, κάνοντάς το κεφτεδάκι και τοποθετήστε το σε μια σχάρα.

Σύρετε τη σχάρα σας στο καπνιστή και αλλάξτε τη θερμοκρασία μαγειρέματος στους 290ºF (143°C), χρόνος μαγειρέματος έως 2 ώρες, χρόνος καπνίσματος έως 2 ώρες, και προσθέστε 6 μπισκότα hickory στο καπνιστή σας.

Όσο καπνίζουν τα κεφτεδάκια, ετοιμάζουμε τη σάλτσα για τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Σε ξεχωριστό τηγάνι, προσθέστε μισό ξυλάκι βούτυρο και προσθέστε 4 φλιτζάνια μανιτάρια κομμένα σε φέτες.

Στο ταψί με τα μανιτάρια σας, προσθέστε το σκόρδο σας και ανακατέψτε το γύρω-γύρω, στη συνέχεια ρίξτε το τηγάνι με τα μανιτάρια στον πολτό ντομάτας, προσθέστε 2 φλιτζάνια νερό και αφήστε το να βράσει. (1 φλιτζάνι κρασί είναι προαιρετικό)

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσει, καθώς βράζει, προσθέτουμε τα μακαρόνια μας μέχρι να γίνουν Al Dente ή της αρεσκείας μας.

Μόλις τσιγαριστούν οι κεφτέδες, προσθέστε τους στο μείγμα ντομάτας σας.

Μόλις γίνουν τα μακαρόνια, βάλτε το μείγμα ντομάτας και τους κεφτέδες στα μακαρόνια και απολαύστε!

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now