How to Make Smoked Meatloaf

Πώς να κάνετε καπνιστό Ρολό κιμά



Σε αυτό το βίντεο, ο Joe καπνίζει λίγο meatloaf, μια πολύ εύκολη συνταγή. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι ταπεινό, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα γεύμα κατάλληλο για έναν βασιλιά (ειδικά όταν καπνίζεται σε έναν καπνιστή Bradley).

Ingredients

1,5 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά

1 Αυγό

1 Φλιτζάνι γάλα

1 Φλιτζάνι ψίχα ψωμιού

1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

1 κγ αλεσμένο πιπέρι

Για το γλάσο:

⅓ Φλιτζάνι κέτσαπ ανακατεμένο με 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Preparation

Σε ένα μπολ, βάλτε τον μοσχαρίσιο κιμά, το αυγό, το γάλα, την ψίχα ψωμιού, το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους, το αλάτι kosher, το αλεσμένο πιπέρι και ανακατέψτε τα όλα μαζί χρησιμοποιώντας τα χέρια σας.

Αφήνουμε το μπολ στην άκρη και βγάζουμε μια σχάρα και βάζουμε πάνω λαδόκολλα.

Τοποθετήστε το φιλέτο κρέατος σας πάνω σε λαδόκολλα και κάντε το φιλέτο κρέατος να έχει στρογγυλό σχήμα.

Τοποθετήστε τη φραντζόλα σας στο καπνιστή Bradley. Βάλτε 6 μπισκότα hickory κάτω από τη φραντζόλα σας, βάλτε τη θερμοκρασία ψησίματος στους 320ºF (160ºC) και το χρόνο καπνίσματος σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Όσο καπνίζει η φραντζόλα, ανακατέψτε το γλάσο σας.

Μόλις η εσωτερική θερμοκρασία της φραντζόλας είναι 140ºF (60ºC), προσθέστε το γλάσο σας στο κρεατοψαλιδάκι σας.

Ξαναβάζετε τη φραντζόλα με το γλάσο στο καπνιστή και καπνίζετε για άλλη μια ώρα ή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 160ºF (71ºC).

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now