How to make Smoked Picanha Roast

Πώς να κάνετε καπνιστό Ψητό picanha



Αυτό το ψητό picanha από τον Gerardo έχει εκπληκτικές γεύσεις και μια γλυκιά και τρυφερή γεύση, δεν θέλετε να χάσετε αυτό!

Ingredients

1 κιλό πικάνχα

Ορυκτό αλάτι

Πιπέρι

Preparation

*Πριν από οτιδήποτε, ενεργοποιήστε το Bradley P-10 καπνιστή σας και αφήστε το να καπνίσει για περίπου 20 λεπτά πριν βάλετε την πικάνχα σας*

Πάρτε το αλάτι σας και πασπαλίστε το αλάτι σε όλη την picanha σας. Φροντίστε να το πασπαλίσετε και από τις δύο πλευρές.

Πασπαλίστε το πιπέρι σας στην πικάνχα σας.

Προσθέστε την πικάνα σας στον καπνιστή Bradley P-10 και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 250ºF (121ºC) για μία ώρα. Μετά από μία ώρα, ελέγξτε το picanha σας και βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική θερμοκρασία είναι στους 115ºF (46ºC).

Αφήστε το picanha σας να ξεκουραστεί στο καπνιστή Bradley για άλλα 25 λεπτά.

Βγάζετε το ψήσιμο και σοτάρετε το picanha για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, αφήστε το picanha να ξεκουραστεί για άλλα 15 λεπτά.

Κόψτε σε φέτες στην πικάνα σας και απολαύστε!

Συνταγή από: Grod Grills