How to Make Smoked Tri-Tip

Πώς να κάνετε καπνιστό Τρισδιάστατος



Μια νόστιμη και ζουμερή μπριζόλα ανάστροφα! Αυτό το καπνιστό Tri-Tip είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας.

Ingredients

Τριάκρο 3 έως 5 λίβρες

Μείγμα αλατιού και πιπεριού (περίπου ⅛ φλιτζάνι από το καθένα)

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 225°F (107°C) για 15 λεπτά.

Φτιάξτε το μείγμα αλατοπίπερου και αλατοπιπερώστε το κρέας με μια βαριά στρώση από όλες τις πλευρές.

Καπνίστε το τρίπ σας μέχρι να φτάσει στην εσωτερική θερμοκρασία των 130°F (54°C) (περίπου 60-90 λεπτά). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα πεκάν.

Όταν φτάσει σε αυτή τη θερμοκρασία, αφαιρέστε το από το καπνιστή και τυλίξτε το σε αλουμινόχαρτο.

Τώρα έχετε δύο επιλογές για να ολοκληρώσετε την προετοιμασία:

Κόβετε το τρίπτυχο σε μπριζόλες και τις ψήνετε στη σχάρα, αφήνοντας να ξεκουραστούν πριν τις σερβίρετε.

Ή προθερμάνετε το Ψήστε στους 500°F (260°C) για περίπου 15 λεπτά. Τυλίγουμε το κρέας σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε σε σχάρα μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now