How to Make Smoked Beef Brisket Recipe

Πώς να κάνετε καπνιστό Στήθος ζώου συνταγή



Ετοιμαστείτε για μια γιορτή με το στόμα με αυτή τη νόστιμη συνταγή από το Marc's On The Grill. Τρίβεται με ένα εντυπωσιακό μείγμα μουστάρδας, μπάρμπεκιου Cucamonga και καφέ, και καπνίζει για 21 ώρες με ξύλο Hickory, αυτό το ζουμερό και γευστικό στήθος θα σας αφήσει να λαχτάρα για περισσότερα!

Ingredients

Ψαρονέφρι 14 λίβρες

½ Κύπελλο μουστάρδας

½ Φλιτζάνι Cucamonga BBQ Rub

½ Τρίψιμο καφέ

16 Ξύλο Hickory

χυμός μήλου

Preparation

Τρίψτε μουστάρδα σε όλο το ψαρονέφρι σας και στις δύο πλευρές, μετά συνεχίστε να πασπαλίζετε το Cucamonga BBQ Rub και τρίψτε με καφέ το ψαρονέφρι.

Συνεχίστε να τοποθετείτε το ξύλο hickory στο Bradley Smoker σας.

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι σας στο Bradley Smoker και καπνίστε το για 21 ώρες στους 205ºF (96°C).

Μετά τις 21 ώρες, βγάλτε το ψαρονέφρι σας και σκεπάστε το με μια πετσέτα για 2 ώρες, προχωρήστε στο να το κόψετε σε φέτες στο ψαρονέφρι σας και απολαύστε το!

Συνταγή από: Ο Marc's on the Grill

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now