How To Make Smoked Carne Asada Skirt Steak Recipe

Πώς να κάνετε καπνιστό Carne Asada Συνταγή μπριζόλας φούστα



Αυτό το καπνιστό carne asada είναι το μόνο που χρειάζεστε για μια τέλεια καλοκαιρινή νύχτα!

Ingredients

Μπριζόλα με φούστα 2 λιβρών

Για το τρίψιμο:

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο

¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Μαρινάδα:

3 πορτοκάλια, χυμωμένα

4 λάιμ, χυμό

2 λεμόνια, χυμό

½ φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλιά της σούπας κύμινο

½ κγ πιπέρι

1 jalapeño, κιμάς

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

Preparation

Σε ένα μεσαίο μπολ, φτιάξτε τη μαρινάδα: ανακατέψτε το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λάιμ, το χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το κύμινο, το πιπέρι, το jalapeño και το σκόρδο και χτυπήστε καλά να διαλυθεί το αλάτι.

Τοποθετήστε το κρέας σε μια μεγάλη επανασφραγιζόμενη σακούλα. Καλύπτουμε το κρέας με τη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Βγάζουμε τη μπριζόλα από τη μαρινάδα. Σε ένα μικρό μπολ φτιάχνουμε το τρίψιμο με πάπρικα, αλάτι, κύμινο και μαύρο πιπέρι. Αλατοπιπερώστε το κρέας με αυτό το μείγμα και αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά.

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους 225°F (107°C). Καπνίστε το κρέας για 45 λεπτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα κεράσι για αυτή τη συνταγή.

Αφαιρέστε τη μπριζόλα από το καπνιστή, θα την τελειώσετε στη σχάρα. Προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 450°F (232°C) και ψήστε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 135°F (56°C) για μέτρια-σπάνια.

Αφήστε το να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Κεράσι
 Ξύλο

Μπισκότα Cherry για Bradley Smokers

Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.

Shop Now