How To Make Slow-Smoked Ribeye Roast Recipe

Πώς να κάνετε αργή καπνιστή Ψητό ribeye Συνταγή



Ένα πολύ νόστιμο δείπνο για να απολαύσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Δεν μπορείτε να νικήσετε ένα καλό βόειο κρέας και ένα ολόκληρο αργό καπνιστό Ribeye σίγουρα μια φανταστική επιλογή!

Ingredients

4 έως 6 λίβρες ψητό ribeye

Φρέσκο θυμάρι

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

4 κουταλιές της σούπας κίτρινη μουστάρδα

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire

Για το τρίψιμο:

1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο

1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι χοντρό ή τριμμένο

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 ½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 250°F (120°C).

Κόψτε το περιττό λίπος στο ψητό σας. Σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε το σκόρδο, τη μουστάρδα και τη σάλτσα Worcestershire. Καλύψτε το ψητό σας με αυτό το μείγμα. Σε ένα άλλο φιόγκο, ανακατέψτε όλα τα συστατικά τρίψιμο. Στη συνέχεια, προσθέστε το τρίψιμο πάνω από το μείγμα, καρυκεύοντας το ψητό σας. Προσθέστε μερικά κλωνάρια θυμάρι.

Τοποθετήστε το ψητό μέσα στον καπνιστή και καπνίστε το μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 140 έως 145°F (60 έως 63°C), που θα πρέπει να είναι περίπου 3 έως 4 ώρες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα hickory για αυτή τη συνταγή.

Το βγάζετε από το καπνιστό και το αφήνετε να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now