How To Make Smoked Pot Roast

Πώς να κάνετε καπνιστό Ψητό κατσαρόλας



Ένα κλασικό νοικοκυριό για μια οικογενειακή συγκέντρωση της Κυριακής. Αυτό το καπνιστό κατσαρόλα είναι τρυφερό και γεμάτο γεύση.

Ingredients

Ψητό:

3 λίβρες τσοκ ψητό

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κγ μαύρο πιπέρι

Ψήνω στην κατσαρόλα:

2 φλιτζάνια ξεφλουδισμένα μαργαριταρένια κρεμμύδια

2 φλιτζάνια κόκκινες πατάτες bliss κομμένες στη μέση

2 φλιτζάνια καρότα, κομμένα σε φέτες

2 φλιτζάνια ζωμός βοδινού

1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού αντσο τσίλι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο

2 αποξηραμένες πιπεριές Chipotle

Preparation

Συνδυάστε τη σκόνη κρεμμυδιού, το αλάτι kosher, τη σκόνη κρεμμυδιού και το πιπέρι και τρίψτε το ψητό με το μείγμα.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 180°F (82°C) και προθερμάνετε το.

Καπνίζετε το ψητό για 1 1/2 ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα πεκάν για αυτή τη συνταγή.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το ψητό από τον καπνιστή, θα τελειώσετε το μαγείρεμα στη σχάρα. Προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 275°F (135°C).

Προσθέστε το καπνιστό ψητό, τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα, τον ζωμό βοείου κρέατος, το κόκκινο κρασί, το θυμάρι, τη σκόνη τσίλι, το δεντρολίβανο και τις πιπεριές chipotle σε έναν μεγάλο ολλανδικό φούρνο.

Τοποθετήστε τον ολλανδικό φούρνο στη σχάρα σας και σιγοβράστε το ψητό για 4 έως 5 ώρες ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now