Βοδινό κρέας Σούπα με χυλοπίτες



Αυτό θα επαναληφθεί τώρα. Οι καπνιστές βοδινού κρέατος είναι προσφορά πτώσης. Το ζωμό είναι τόσο βαθύ και πλούσιο. Είναι ιδανικό για εκείνες τις βροχερές μέρες, τις χειμερινές μέρες ή μόνο κάθε μέρα για αυτό το θέμα. Το braising πραγματικά βοηθά στην οικοδόμηση του ζωμού. Μην το παραλείψετε!

Ingredients

4 κότσια βοείου κρέατος – πλυμένα καθαρά για να αφαιρέσετε τυχόν θραύσματα οστών

Αλατοπίπερο

6 φλιτζάνια ζωμό βοδινού

4 αστεροειδής γλυκάνισος

½ ξυλάκι κανέλας

3 Φύλλα Δάφνης

2 ντομάτες χωραφιού – κομμένες σε κύβους

6 Σκελίδες Σκόρδο

1 κρεμμύδι – χοντροκομμένη

4 Πράσινα κρεμμυδάκια – χοντροκομμένο

2” Κομμάτι φρέσκο τζίντζερ – ψιλοκομμένο

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

¼ φλιτζάνι mirin

Τελειώστε το μπολ με:

Λαζάνια

Baby bok choy

Βλαστάρια φασολιών

Πράσινα κρεμμύδια

Κόκκινο τσίλι

Ο, τι θέλεις!

Preparation

Ξεκινήστε φέρνοντας το Bradley Smoker σας στους 250ºF (121.1ºΓ) τρέξιμο με μερικά μπισκότα μπύρας. Μόλις τελειώσει η θερμοκρασία, αλατίστε το βοδινό σας και βάλτε το να κολυμπάει στο καπνιστή για 2 ώρες. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, αφαιρέστε το από το καπνιστή και βάλτε το στην επιφάνεια μαγειρέματος για το σιγοψήσιμο μέρος αυτού.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε όλα τα υλικά σας. Τοποθετήστε και το μοσχάρι σας στην κατσαρόλα, προσπαθώντας να το απλώσετε για να κρατήσει λίγο από το σχήμα όσο ψήνεται. Τοποθετήστε το καπάκι σας και αφήστε το να σιγοβράσει. Αφήστε το να μαγειρευτεί για περίπου 3 ώρες. Θα είναι έτοιμο όταν μαλακώσει το μοσχάρι.

Αφαιρέστε το βόειο κρέας και τα κόκαλα και στη συνέχεια στραγγίστε τα υπόλοιπα συστατικά από το ζωμό. Προσοχή, θα κάνει ζέστη. Τοποθετήστε ξανά την καθαρισμένη σούπα στην επιφάνεια μαγειρέματος και ετοιμαστείτε να συναρμολογήσετε το μπολ σας!

Ξεκινήστε τοποθετώντας τα μαγειρεμένα νουντλς σας στο μπολ, ακολουθούμενα από μια γενναιόδωρη ποσότητα από το βόειο κρέας. Προσθέστε ό,τι άλλο σας αρέσει. Γεμίστε το μπολ με τον ζεστό ζωμό και γαρνίρετε!

Απολαμβάνω!

Συνταγή από: Cory Walby – Κουζίνα δοκιμής το βράδυ του Σαββάτου

Μπύρα
Ξύλο

Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

Shop Now