Smoked Summer Sausage

Αλμυρός Καλοκαιρινό λουκάνικο Συνταγή



Αυτή η αλμυρή συνταγή καλοκαιρινών καλοκαιρινών λουκάνικων θα είναι έτοιμη σε περίπου 4 έως 5 ώρες. Θα φτάσουν στην καλύτερη βελτιωμένη γεύση εάν χρησιμοποιείτε το Hickory Bisquettes.

Για να αποθηκεύσετε, να τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο, να τοποθετήσετε πλαστικές σακούλες και να παγώσετε. Βγάλτε μια ώρα πριν από την εξυπηρέτηση, φέτα και σερβίρετε με τυρί και κροτίδες ως ορεκτικό.

Ingredients

2½ Kg (5 lb) κανονικός μοσχαρίσιος κιμάς (όχι πολύ άπαχος)

25 ml (5 κουταλιές της σούπας) αλάτι ωρίμανσης

18 ml (3½ κουτ) σιναπόσπορο

13 ml (2½ κουτ) χοντρό μαύρο πιπέρι

3 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) αλάτι σκόρδου

250 ml (1 φλιτζάνι) νερό

Μαγειρικό λάδι

Preparation

Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το χέρι.

Σκεπάζουμε με πλαστικό και βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. ανακατεύοντας δύο φορές σε αυτό το διάστημα.

Πλάθετε το κρέας σε 5 ρολά διαμέτρου περίπου 8 cm (13″).

Τοποθετήστε τα ρολά σε λαδωμένα σχάρες καπνιστών

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 95°C και 105°C (200°F και 220°F).

Τοποθετήστε τα ρολά στο Bradley Smoker χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory.

Καπνίζετε/μαγειρεύετε για περίπου 4 έως 5 ώρες. Ή έως ότου το θερμόμετρο κρέατος δείξει 70°C έως 75°C (160°F έως 165°F).

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now