Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 κιλά μοσχαρίσιος κιμάς
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
¾ Φλιτζάνι πεπερόνι - σε κύβους
½ φλιτζάνι πράσινες ελιές - κομμένες σε κύβους
1 φλιτζάνι σάλτσα πίτσας
Μπισκετάκια με γεύση Bradley
Preparation
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τον κιμά, τη ρίγανη, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου και το κρεμμύδι σε σκόνη μέχρι να ενωθούν καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την τριμμένη μοτσαρέλα, το πεπερόνι και τις πράσινες ελιές.
Πιάστε μια μικρή χούφτα από το μείγμα κρέατος και σχηματίστε ένα κεφτεδάκι μεγέθους περίπου 1½ ίντσας. Κάντε μια μικρή εσοχή στη μέση με τον αντίχειρά σας. Βάλτε λίγο από το μείγμα τυριών, πεπερόνι και ελιάς στην εσοχή και διπλώστε το κρέας γύρω από το μείγμα τυριού έτσι ώστε να καλυφθεί.
Με τα δύο σας χέρια, κυλήστε το κρέας έτσι ώστε να είναι αρκετά στρογγυλό. Τοποθετήστε το κεφτεδάκι στις σχάρες καπνιστών Bradley. Κάνετε αυτό με το υπόλοιπο κρέας και το τυρί.
Τοποθετήστε τις σχάρες καπνίσματος στο Bradley Smoker. Καπνίζετε τα κεφτεδάκια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 165°F, περίπου 2½ ώρες.
Περιχύστε λίγη από τη σάλτσα πίτσας πάνω από τα κεφτεδάκια και σερβίρετε ζεστά!
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα