Smoked Meatballs Recipe

Καπνιστό Ελλινάτες συνταγή



Αφεθείτε στην τελική εμπειρία του κέικ με αυτή τη συνταγή. Συνδυάζοντας το τέλειο μείγμα βοείου κρέατος και χοιρινού κρέατος, καρυκεύματα με αρωματικά βότανα, μπαχαρικά και σάλτσα Worcestershire, αυτά τα κεφτεδάκια καπνίζονται στην τελειότητα πριν πνιγούν σε σάλτσα μαρινάρα, γεμάτα με μοτσαρέλα Buffalo και τελείωσαν στον καπνιστή για έναν ασυμβίβαστα γευστική και τυρώδη απόλαυση.

Ingredients

1 λίβρα μοσχαρίσιο κιμά

1 κιλό κιμά χοιρινό

2 αυγα

2 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού μουλιασμένα σε ⅓ γάλα

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1,5 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα

Μισό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

Preparation

Ανακατέψτε τη ρίγανη, τις σκελίδες σκόρδου, το κρεμμύδι, το μαύρο πιπέρι, τις νιφάδες τσίλι, το θαλασσινό αλάτι, τη σάλτσα worcestershire, την ψίχα ψωμιού, το γάλα, τα αυγά, το χοιρινό και το βοδινό κρέας συνολικά.

Μόλις τα υλικά σας αναμειχθούν μεταξύ τους, τυλίξτε τα σε μια μπάλα του μεγέθους σας και τοποθετήστε τα στο καπνιστή Bradley μέχρι να φτάσετε σε εσωτερική θερμοκρασία 120ºF (49ºC).

Μόλις γίνουν τα κεφτεδάκια σας, τα τοποθετείτε σε ένα μαντεμένιο ταψί και ρίχνετε από πάνω μια σάλτσα μαρινάρα της επιλογής σας και πασπαλίζετε από πάνω κομμάτια βουβαλίσια μοτσαρέλα.

Ξαναβάλτε το μαντεμένιο τηγάνι σας στον καπνιστή μέχρι να φτάσετε σε εσωτερική θερμοκρασία 160ºF (71ºC) και τελειώσατε!

*Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ακόμη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για έξτρα γεύση!*

Συνταγή από: μπουκάλια bbqand