Καπνιστό μπάρμπεκιου Ελλινάτες Συνταγή
Ετοιμαστείτε για μια έκρηξη γεύσης με τη συνταγή μας καπνιστών μπάρμπεκιου! Αυτά τα αλμυρά, τρυφερά κεφτεδάκια είναι αργά-μαγειρεμένα στην τελειότητα και πνιγμένα σε μια αψιά σάλτσα μπάρμπεκιου, καθιστώντας τους το απόλυτο πλήθος-ευχάριστο ορεκτικό ή το κύριο πιάτο.
Ingredients
Τα κεφτεδάκια είναι η τέλεια επιλογή για πάρτι, πίσω πόρτα ή για να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου με φίλους.
Προετοιμάστε τα όπως θέλετε, αλλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να τα καπνίσετε στην τελειότητα.
Preparation
Ζεστάνετε το καπνιστή στους 190* βαθμούς F χρησιμοποιώντας 6 μπισκότα Hickory
Καπνίζουμε κεφτεδάκια τρεις ώρες
Τοποθετήστε καπνιστούς κεφτέδες στην αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου
Το USDA συνιστά να χρησιμοποιείτε θερμοκρασία ντουλαπιού 225 βαθμών F ή υψηλότερη όταν καπνίζετε μη ωριμασμένο κιμά.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now