Smoked Jalapeno Stuffed Meatballs Recipe - Smoked Armadillo Eggs

Καπνιστό Jalapeno γεμιστά κεφτεδάκια Συνταγή - Καπνισμένα αυγά Armadillo



Είχατε ποτέ καπνίσει γεμισμένα κεφτεδάκια jalapeno; Ή καπνιστά αυγά Armadillo; Η συνταγή είναι μεγάλη για το καλοκαίρι! Δεν είναι απαραίτητες εισαγωγές, είναι ακριβώς τόσο καλό. Προχωρήστε και καπνίστε αυτά τα αυγά αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ingredients

1 κιλό κρέας λουκάνικου (ήπιο, πικάντικο, πρωινό, σκόρδο με μέλι κ.λπ.)

5 πιπεριές Jalapeno

½ τυρί κρέμα από τούβλα (4 ουγκιές)

¾ Φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

Preparation

Ξεκινήστε έναν καπνιστή και φτάστε τους 250ºF. Παρόλο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους ξύλου για αυτό, το αγριόφυλλο, το πεκάν ή το μήλο δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για να ετοιμάσετε τις πιπεριές, κόψτε την κορυφή και τον πυρήνα για να αφαιρέσετε τους σπόρους και τη μεμβράνη.

Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το τριμμένο τσένταρ. Τώρα, γεμίστε τις πιπεριές χωρίς πυρήνα με τη γέμιση.

Τυλίξτε μερικά από τα λουκάνικα γύρω από την πιπεριά, φροντίζοντας να μην φαίνεται κανένα από το πιπέρι. Στη συνέχεια το τυλίγουμε σε ρολό ώστε να έχει σχήμα αυγού.

Όταν είναι έτοιμα, τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών και μέσα στο καπνιστή.

Χρειάζονται περίπου 2 ώρες, με τη θερμοκρασία του κρέατος του λουκάνικου στους 160ºF. Όταν παρατηρήσετε ότι το τυρί αρχίζει να βγάζει φυσαλίδες από τα αυγά, είναι πιθανό να γίνει.