Smoked Cajun Beef Jerky

Καπνιστό Cajun Beef Jerky Συνταγή



Για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα αυτής της καπνιστούς συνταγογραφημένους συνταγές Cajun Beef, κρατήστε το απλό και χρησιμοποιήστε μόνο μερικά καρυκεύματα. Το Jerky είναι έτοιμο όταν μερικές μυϊκές ίνες σπάζουν όταν λυγισμένα. Εάν θέλετε να διαρκέσει περισσότερο το τσίμπημα σας, τότε καπνίστε μέχρι να σπάσει όταν λυγίσει.

Ingredients

1 λίβρα μοσχαρίσιο ψαρονέφρι

½ φλιτζάνι κρύο νερό

¼ φλιτζάνι λευκό ξύδι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

1 κγ μαύρο πιπέρι

2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

½ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού χρένο

Μπισκετάκια Γεύσης Bradley - Μεσκίτι

Preparation

Τοποθετήστε το κρέας στην κατάψυξη για 1-2 ώρες για να γίνει ευκολότερο το κόψιμο σε φέτες.

Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη μαρινάδα και αφήνουμε στην άκρη.

Βγάζουμε το κρέας από την κατάψυξη και κόβουμε το λίπος από έξω.

Κόψτε σε λωρίδες ¼ ίντσας με τον κόκκο. Καθώς κόβετε σε φέτες, αφαιρέστε τυχόν λίπος (το μαρμάρινο λίπος δεν χρειάζεται να κοπεί).

Κόβουμε σε κομμάτια κάπως ίσου μεγέθους.

Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας σε φέτες στη μαρινάδα.

Μαρινάρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες (ακόμα καλύτερα όλη τη νύχτα ή 24 ώρες).

Στραγγίστε την περίσσεια μαρινάδας από τις λωρίδες του κρέατος και στεγνώστε τα.

Τοποθετήστε τις λωρίδες σε διχτυωτούς δίσκους ή κρεμάστε στο καπνιστή.

Στεγνώστε στους 100-130°F χωρίς καπνό για να στεγνώσει η επιφάνεια του κρέατος (περίπου μία ώρα, αναποδογυρίστε τα μισά της διαδικασίας στεγνώματος, εάν υπάρχει σπασμωδική κίνηση στους δίσκους και δεν κρέμεται).

Ξεκινήστε το κάπνισμα και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 160°F και καπνίστε για 2-4 ώρες χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite, ανάλογα με το μέγεθος των λωρίδων.

Περιστρέψτε τις σπασμωδικές λωρίδες εάν είναι απαραίτητο καθ 'όλη τη διάρκεια του καπνίσματος για να εξασφαλίσετε ότι στεγνώνουν ομοιόμορφα.

Το Jerky είναι έτοιμο όταν μερικές μυϊκές ίνες ξεφτίσουν όταν λυγίσουν. Εάν θέλετε το τράνταγμα σας να διαρκέσει περισσότερο, τότε καπνίστε μέχρι να σπάσει όταν λυγίσει.

Συνταγή: Lena Clayton

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now